Доставка

 

Уважаеми клиенти, Поради голямата ни натовареност в момента, срокът на доставка продължава да бъде удължен до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Всички пратки с доставка до адрес, които се изпращат в петък ще бъдат обработвани с икономична доставка за понеделник. Пратките до офис на куриера ще бъдат обработвани за съботния ден.

 

1. Условия за безплатна доставка:

Доставката на Колани, Протектори, Екипировка, Облекла, Обувки и Раници, на обща стойност над 300.00 лв., поръчани онлайн на www.mooto.bg, е БЕЗПЛАТНА.

 

2. Условия за доставки по куриер:

“Мууто България” ООД извършва всички доставки, на поръчаните през онлайн магазина стоки, чрез куриерска фирма ECONT (Еконт).

Всички доставки, които не отговарят на условията за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, са за сметка на купувача!

Актуалните цени и условия на доставките отговарят на посочените такива от куриерската фирма, в момента на финализирането на поръчката.

 

Всички условия относно актуални цени, доставки до точен адрес, срокове и фиксирани часове на доставките, както и други услуги можете да прочетете на:

 

ECONT – https://www.econt.com/services/courier-services

 

“Мууто България” ООД не предоставя опцията за преглед на пратката при получаване!

 

3. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни (когато поръчката е регистрирана след 12:00 ч или в неработен ден отчитането започва от следващия работен ден). По време на големите сезонни разпродажби в “Мууто България” ООД (Януари/Февруари/Март и Юли/Август/Септември/до 20 Октомври, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, като в случай че доставката НЕ отговаря на условията за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА клиентът заплаща само първата такса, а останалите са за сметка на “Мууто България” ООД. Опцията за доставка в наш магазин НЕ е валидна по време на сезонни разпродажби!

 

4. Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, за да се възползва от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сума, посочена в т. 1.

 

5. Условията за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА са валидни само на територията на Република България.

 

6. Условията за ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ може да прочетете ТУК.

 

7. “Мууто България” ООД си запазва правото да прави промени в условията БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за on-line магазина.

 

 

Нашият сайт използва бисквитки! Моля запознайте се с Общи условя и Бисквитки

Приемам